Podcast en toolkit 4/4

€ 14,95

Stille parken hebben diepe gronden / Winter! is een podcast en toolkit waarbij je zelf aangezet wordt tot het maken van beelden ontwikkeld door beeldend kunstenaar Karin Gerfen. Met inspiratie van de kunstenaar Thomas Saraceno en met meditatie opdrachten vanuit de mindfulness met Rogier Wilthof. Bestel de winter editie en ontvang de materialen die horen bij de opdrachten!

Podcast en toolkit

De podcast omvat drie onderdelen; een intro, een kern geinspireerd op het seizoen winter en een korte bodyscan van totaal 10 minuten. De toolkit bestaat aansluitend uit een weersbestendige etui met daarin een opdrachtkaart en bijbehorende materialen. Laat je verrassen door de hedendaagse kunstenaar als inspiratievoorbeeld en ga zelf op pad in een groen omgeving bij jou in de buurt!

Beeldende opdrachten
Centraal staat het maken van beeldende kunst in en vanuit een groene omgeving. Door het luisteren naar een podcast, het uitvoeren van beeldende opdrachten en bijbehorende toolkit wordt je aangezet tot het maken. Per seizoen is er een nieuwe podcast en beeldende opdracht. Het onderzoeken, het kijken naar je omgeving en het verbinden van materiaal en inhoud staan hierbij centraal.

Mindfulness
Om tot de juiste mindset voor het creatieve proces te komen wordt je per seizoen meegenomen in mindfulness opdrachten die je al wandelend en zittend in het park of in een andere groene omgeving kunt uitvoeren. Je kunt zelf het moment van de dag hiervoor kiezen.
 
Feedback  
Om te reflecteren op je doorlopen proces en je gemaakte beeldend werk kies je voor een feedback sessie. Middels Critical Respons Feedback* wordt het werk besproken. Je kunt daarbij kiezen voor individuele deelname of kleinere groepjes. Dit kan online, buiten, maar ook in het atelier van Karin Gerfen in Kampen.

Deze web­si­te gebruikt coo­kies om infor­ma­tie op uw com­pu­ter op te slaan. Som­mi­gen zijn essen­ti­eel om de web­si­te goed te laten func­ti­o­ne­ren. Ande­ren geven ons inzicht in hoe de web­si­te gebruikt wordt en hel­pen ons om de gebrui­ker­s­er­va­ring te opti­ma­li­se­ren. Met het bezoe­ken van onze web­si­te gaat u akkoord met onze Privacy Statement.