Karin Gerfen |  contact & links 

een vraag, een gerichte opdracht, of een project op maat?

contact

#kunst > Op zoek naar bijzondere installaties op uw locatie? iemand die 'ziel' aan uw ruimte geeft. > Op zoek naar een vormgever voor uw kunstproductie of theatervoorstelling? iemand die dit tot een beleving omtovert...

#kunsteducatie > Op zoek naar een beeldend kunstdocent die op uw school een workshop 'ruimtelijke bouwen, landart of een 'project op maat' komt geven? > Wilt u een stapje verder in uw beleid, en dit ontwikkelen met iemand die meedenkt over de visie van uw kunstvakken op uw school?

Bezoek me in mijn atelier aan de Voorstraat 22-1 in Kampen of neem contact op via mail info@karingerfen.nl | 0615331297 of volg me op twitter!

links opdrachtgevers en samenwerkingen

inspirerende kunstenaars

informatieve sites | platforms

detail |  juli 2009

een stopmotion animatie die ik maakte van een foto-wandeling tijdens een animatiecursus o.l.v. beeldend kunstenaar en video/animatie maker Femke Hoyng in Frankrijk. Deels om als kunstenaar aan de slag te kunnen met animatie, maar ook om als kunstvakdocent met deze nieuwe techniek te kunnen werken. De details volgens zich op door het landschap heen...Check op haar site www.animatieworkshops.nl

Deze web­si­te gebruikt coo­kies om infor­ma­tie op uw com­pu­ter op te slaan. Som­mi­gen zijn essen­ti­eel om de web­si­te goed te laten func­ti­o­ne­ren. Ande­ren geven ons inzicht in hoe de web­si­te gebruikt wordt en hel­pen ons om de gebrui­ker­s­er­va­ring te opti­ma­li­se­ren. Met het bezoe­ken van onze web­si­te gaat u akkoord met onze Privacy Statement.