Orange prickar

€ 34,95

Een unieke kunstkaart (A6 formaat, staand) gemaakt in Zweden 2022. Een foto van een bijzondere locatie* met hierop een draadinterventie geborduurd. De prijs is exclusief verzendkosten.

Tijdens een maand verblijf in Zweden, heb ik beelden verzameld vanuit deze omgeving en heb ik gereageerd op deze foto's middel het borduren van een interventie, alsof het een werkelijke draadinstallatie zou worden. De foto wordt op presentatiefoam gepresenteerd en wordt middels een brievenbuspakket verzonden.

*We visited an abondened (train) depot in Sweden, where time had stood still after closing. I saw so many beautiful still lifes, of which you can see an intervention here.

 

Deze web­si­te gebruikt coo­kies om infor­ma­tie op uw com­pu­ter op te slaan. Som­mi­gen zijn essen­ti­eel om de web­si­te goed te laten func­ti­o­ne­ren. Ande­ren geven ons inzicht in hoe de web­si­te gebruikt wordt en hel­pen ons om de gebrui­ker­s­er­va­ring te opti­ma­li­se­ren. Met het bezoe­ken van onze web­si­te gaat u akkoord met onze Privacy Statement.