Cracking the light 07

€ 199,00

Een unieke foto (A3 formaat, staand) gemaakt in Belitz 2014, bewerkt met draad. Een foto van een bijzondere locatie* met hierop een draadinterventie geborduurd. De prijs is exclusief verzendkosten.

Welk licht komt er bij deze ruimte in de wereld binnen? Ik heb in deze serie tijd genomen om in mijn fotoarchief te duiken en stuitte o pbeelden die ik maakte ten zuid-westen van Berlijn, Belitz Heilstätten, een oud sanatorium en later ziekenhuis in de bossen. In 2014 maakt ik een tour in al deze ruimtes en liet een draadinstallatie achter. Nu maak ik een vervolgreis door mijn eigen fotoarchief en verbeeld de huidige tijd in deze werken.

 

Deze web­si­te gebruikt coo­kies om infor­ma­tie op uw com­pu­ter op te slaan. Som­mi­gen zijn essen­ti­eel om de web­si­te goed te laten func­ti­o­ne­ren. Ande­ren geven ons inzicht in hoe de web­si­te gebruikt wordt en hel­pen ons om de gebrui­ker­s­er­va­ring te opti­ma­li­se­ren. Met het bezoe­ken van onze web­si­te gaat u akkoord met onze Privacy Statement.